Warning: Creating default object from empty value in /home/eocrs/public_html/wp-content/themes/kartica/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Evropski pojmovnik za mlade – EOC

Evropski pojmovnik za mlade

Realizacija projekta Evropski pojmovnik za mlade je počela tokom leta 2010. godine. Glavni cilj projekta bio je da približi glavne pojmove života mladih u EU.

O projektu

Realizacija projekta Evropski pojmovnik za mlade je počela tokom leta 2010. godine.

Glavni cilj projekta bio je da približi glavne pojmove života mladih u EU.

Rečnik sa svojih 40 odrednica pokriva teme mobilnosti mladih, informisanosti, omladinskih benefita i mogućnosti za mlade ljude u regionu iz EU perspektive. Rečnik takođe pokriva glavne institucije, organizacije, mreže i programe na nivou EU vezane za pomenute teme. Ciljna grupa publikacije su predstavnici lokalnih kancelarija za mlade i omladinskih nevladinih organizacija u regionu.

Projekat je omogućila Evropska omladinska fondacija, a podržalo Ministarstvo omladine i sporta.

EVROPSKI OMLADINSKI CENTAR

Projekat “Evropska omladinska kartica – put do evropskih mogućnosti“ realizuje Evropski omladinski centar, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Evropski omladinski centar je udruženje građana koje zastupa Evropsku omladinsku karticu – EYCA karticu.

Glavna misija Evropskog omladinskog centra je poboljšanje položaja mladih ljudi u Srbiji u svim oblastima života, podsticanje mobilnosti u okviru Evrope i širom sveta, kao i umrežavanje na lokalnom,nacionalnom i međunarodnom nivou.

EVROPSKA OMLADINSKA KARTICA – EYCA

Evropska omladinska kartica – EYCA kartica ima za cilj podsticanje mobilnosti mladih, preko brojnih usluga, popusta i pogodnosti u Srbiji i inostranstvu, da studenti istraže svet u kojem žive i budu informisani o dešavanjima u njemu i da aktivno i punopravno učestvuju u njegovoj izgradnji.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka br. 1,
11000 Beograd, Srbija

Ponedeljak – Petak:
08 – 16h

011 3349 877

office@eoc.rs
eoc.rs