Warning: Creating default object from empty value in /home/eocrs/public_html/wp-content/themes/kartica/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
EYCA prezentacija u Učeničkim domovima – EOC

EYCA prezentacije u Učeničkim domovima

Jedna od naših najdražih aktivnosti jeste poseta Učeničkim domovima i razgovor sa korisnicima EYCA Učeničkih kartica!

Puno smeha, zanimljivih predloga i poklona obeležilo je naš susret.

Bili smo u Ćupriji, Dom Učenika ‘Srećno’ , Kragujevcu, Dom Učenika ‘Artem’ a stigli smo da posetimo i drugare iz učeničkih domova  PTT škole i ‘Karađorđe’ koji se nalaze u Beogradu.

EYCA Učenička kartica pored mogućnosti za evidenciju prisustva i obroka u učeničkom domu omogućava korisnicima mnoštvo popusta i pogodnosti u Srbiji i širom Evrope. EYCA kartica daje mogućnost mladima da učestvuju na različitim konkursima, seminarima i na taj način pospešuje umrezavanje omladine iz čitave Evrope.

Pogledajte kako je bilo a mi vam spremamo utiske iz drugih gradova. 😉

EVROPSKI OMLADINSKI CENTAR

Projekat “Evropska omladinska kartica – put do evropskih mogućnosti“ realizuje Evropski omladinski centar, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Evropski omladinski centar je udruženje građana koje zastupa Evropsku omladinsku karticu – EYCA karticu.

Glavna misija Evropskog omladinskog centra je poboljšanje položaja mladih ljudi u Srbiji u svim oblastima života, podsticanje mobilnosti u okviru Evrope i širom sveta, kao i umrežavanje na lokalnom,nacionalnom i međunarodnom nivou.

EVROPSKA OMLADINSKA KARTICA – EYCA

Evropska omladinska kartica – EYCA kartica ima za cilj podsticanje mobilnosti mladih, preko brojnih usluga, popusta i pogodnosti u Srbiji i inostranstvu, da studenti istraže svet u kojem žive i budu informisani o dešavanjima u njemu i da aktivno i punopravno učestvuju u njegovoj izgradnji.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka br. 1,
11000 Beograd, Srbija

Ponedeljak – Petak:
08 – 16h

011 3349 877

office@eoc.rs
eoc.rs