Warning: Creating default object from empty value in /home/eocrs/public_html/wp-content/themes/kartica/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
EYCA prezentacije u učeničkim domovima – EOC

EYCA prezentacije u učeničkim domovima

decembar 2019.

Predstavili smo nov dizajn EYCA učeničke kartice i pogodnosti koje omogućava učenicima domova učenika u Jagodini, Rekovcu i Kragujevcu.

Pozitivna atmosfera, puno pitanja i predloga za nove popuste obeležilo je ovo putovanje.

Podsećamo da je za korišćenje EYCA učeničke kartice za popuste i pogodnosti neophodno aktivirati karticu.

Registracija i aktivacija kartice vrši se u odeljku ‘Mojprofil/aktivacija’. Nakon upisa ličnih podataka i podataka o kartici, Korisnički servis će proveriti i potvrditi aktivaciju.  (više o aktivaciji pogledaj klikom na ‘registracija/aktivacija’)

Do sledećeg putovanja, vaš EOC tim

EVROPSKI OMLADINSKI CENTAR

Projekat “Evropska omladinska kartica – put do evropskih mogućnosti“ realizuje Evropski omladinski centar, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Evropski omladinski centar je udruženje građana koje zastupa Evropsku omladinsku karticu – EYCA karticu.

Glavna misija Evropskog omladinskog centra je poboljšanje položaja mladih ljudi u Srbiji u svim oblastima života, podsticanje mobilnosti u okviru Evrope i širom sveta, kao i umrežavanje na lokalnom,nacionalnom i međunarodnom nivou.

EVROPSKA OMLADINSKA KARTICA – EYCA

Evropska omladinska kartica – EYCA kartica ima za cilj podsticanje mobilnosti mladih, preko brojnih usluga, popusta i pogodnosti u Srbiji i inostranstvu, da studenti istraže svet u kojem žive i budu informisani o dešavanjima u njemu i da aktivno i punopravno učestvuju u njegovoj izgradnji.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka br. 1,
11000 Beograd, Srbija

Ponedeljak – Petak:
08 – 16h

011 3349 877

office@eoc.rs
eoc.rs