Warning: Creating default object from empty value in /home/eocrs/public_html/wp-content/themes/kartica/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Gostovanje na Studentskoj televiziji – EOC

O EYCA i ISIC karticama na Studentskoj televiziji

Kako olakšati život učenicima i studentima? Na koji način pospešiti mobilnost mladih, pružiti im mogućnost da putuju, istražuju druge zemlje, kulture, običaje, upoznaju nove prijatelje, edukuju se, razvijaju i zabaljvalju, pitanja su koje se društvu nameću svakodnevno.

Projekti Evropske omladinske kartice (EYCA) i Studentske identifikacione kartice (ISIC) daju odgovor na ta pitanja. Kartice namenjene da olakšaju, ulepšaju i upotpune svakodnevni život učenicima, studentima i mladima do 30. u čitavoj Evropi i svetu razvijaju se pod potkroviteljstvom Saveta Evrope i UNESCO-a u preko 132 zemalja sveta.
Ekskluzivnu licencu za razvijanje programa studentskih i omladinskih kartica u Srbiji nosi Evropski omladnski centar skoro pune dve decenije.

O pogodnostima koje kartice pružaju mladima i kako do njih doći govori koordinatorka projekta Evropskog omladinskog centra, Dragana Adzančić u emisiji Aktuelno na Studentskoj televiziji.

EVROPSKI OMLADINSKI CENTAR

Projekat “Evropska omladinska kartica – put do evropskih mogućnosti“ realizuje Evropski omladinski centar, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Evropski omladinski centar je udruženje građana koje zastupa Evropsku omladinsku karticu – EYCA karticu.

Glavna misija Evropskog omladinskog centra je poboljšanje položaja mladih ljudi u Srbiji u svim oblastima života, podsticanje mobilnosti u okviru Evrope i širom sveta, kao i umrežavanje na lokalnom,nacionalnom i međunarodnom nivou.

EVROPSKA OMLADINSKA KARTICA – EYCA

Evropska omladinska kartica – EYCA kartica ima za cilj podsticanje mobilnosti mladih, preko brojnih usluga, popusta i pogodnosti u Srbiji i inostranstvu, da studenti istraže svet u kojem žive i budu informisani o dešavanjima u njemu i da aktivno i punopravno učestvuju u njegovoj izgradnji.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka br. 1,
11000 Beograd, Srbija

Ponedeljak – Petak:
08 – 16h

011 3349 877

office@eoc.rs
eoc.rs